در این مقاله بیان میکنیم که تعمیرات مبل شامل چه مراحلی است؟ تعمیرات مبل شما ۵ مرحله کلی می باشد در ادامه با ما همراه باشید
۱- شکافتن و تخلیه
در ابتدا پارچه مبل کاملا جدا می شود و پس از آن فوم ها، اسفنج ها، گونی و تسمه خارج می شود و تمام منگنه ها نیز از چوب جدا می شود به طوری که منگنه ای روی چوب نماند. همچنین تا حد امکان باید پارچه مبل سالم بماند تا از آن یه عنوان الگو پارچه بعدی استفاده کرد. البته در برخی از مدل ها نیز می توان بدون الگو پارچه قبلی، پارچه جدید را روی مبل پیاده سازی و استفاده کرد.
۲- نصب گونی و تسمه
پس از شکافتن و تخلیه کامل مبل اکنون فقط کلاف یا اسکلت چوبی مبل قابل رویت است حال باید گونی و تسمه روی کار نصب گردد که این کار در عین سادگی بسیار مهم است چرا که هر چه مراحل زیر سازی کار با دقت بیشتری انجام شود در نهایت مرحله آخر یا همان رویه کوبی صحیح تر انجام می شود و باعث می شود پارچه ی رویه کوبی شده کیس یا چین و چروک یا بره نداشته باشد و پارچه کشیده شده روی مبل جلوه ی خاصی داشته باشد .
۳- زیر کار کردن
در مرحله قبل گونی روی اسکلت کار نصب شده است و اکنون با توجه به نوع کار و تشخیص رویه کوب مبل ، اسفنج و فوم مناسب انتخاب می شود و روی گونی ها چسبانده و یا کوبیده می شود . معمولا در مبلمان استیل بهتر است اسفنج روی گونی توسط منگنه کوبیده شود و در مبلمان راحتی چسبانده شود ولی این مورد کاملا” بستگی به نوع مبل دارد و یک قاعده کلی ندارد .
۴- الگو گیری – برش پارچه – خیاطی
همان طور که از عنوان مشخص است اکنون نوبت به مرحله الگو گیری پارچه است و در ادامه برش و خیاطی، مهمترین نکاتی که می بایست در این مرحله مد نظر قرار داد این است که پارچه قبلی بر اثر استفاده طی چندین سال ممکن است گشاد شده باشد و اسفنج و فوم جدید از نظر ضخامت با اسفنج و فوم قبلی متفاوت است .
۵- رویه کوبی
آخرین مرحله و به عبارتی مهمترین مرحله در تعمیرات مبلمان، رویه کوبی است . این مرحله می بایست با دقت و ظرافت خاصی انجام شود تا زحمت و تلاش انجام شده در بقیه مراحل را به خوبی نشان دهد و پارچه به زیبایی روی مبلمان جلوه کند.
در پایان از شما خواننده عزیز دعوت می کنیم نظر خود را درباره این مقاله بنویسید تا بتوانیم در نوشتن مقالات بعدی بهتر عمل کنیم. قطعا نظرات شما برای ما اهمیت بسیاری دارد.